Novosti / ZOSI

OBAVIJEST KORISNICIMA - mjere za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2

03.11.2020. 15:05

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a u cilju sprječavanja širenja epidemija bolesti COVID-19, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom (ZOSI) poziva korisnike da privremeno odgode svoj dolazak u službene prostorije ZOSI kako bi zaštitili sebe i svoju obitelj, a i radnike ZOSI.

Kako bismo ograničili širenje infekcije koronavirusom (COVID-19) molimo Vas da naš središnji ured, područne urede i izdvojena mjesta rada posjećujete samo po prethodnom zaprimljenom pozivu ili u slučaju nužne potrebe.

Preporučujemo da koristite druge prikladne kanale za komunikaciju i poslovanje sa ZOSI i to na slijedeće načine:

  • telefonom u radno vrijeme na kontakte navedene na poveznici: http://zosi.hr/kontakt/
  • putem e-pošte
  • putem regularne pošte

Za opće informacije kontaktirajte nas na:

e-mail: info@zosi.hr

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike, za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, uvedena je nužna mjera obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski te su stranke i gosti koji dolaze u ZOSI obvezni koristiti maske ili medicinske maske za cijelo vrijeme boravka u zgradi.

Ukoliko stranke i drugi gost koji dolaze u ZOSI ne koriste maske ili ih ne koriste na propisani način (na način da maska prekriva usta i nos), zabranit će im se ulazak u zgradu odnosno boravak u ZOSI-u.

Prilikom svakog ulaska u prostorije ZOSI-a pozvanim strankama i drugim gostima će se mjeriti temperatura, a osobama koje imaju povišenu tjelesnu temperaturu (37,2 ºC i veću temperaturu) i smetnje s dišnim organima, a posebno suhi kašalj i kratki dah, biti će zabranjen ulazak u prostorije.